Telefoon
Whatsapp

Bij aanschaf van een volledig ingerichte elektrische werkbus een gratis Rijbewijs C!*

Sta klaar om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te tillen met de ultieme werkpartner: de volledig ingerichte elektrische bedrijfswagen van Werkbus.com! Met een indrukwekkend GVW variërend van 3500 tot 4250 kilo biedt onze elektrische werkbus niet alleen ongeëvenaarde kracht, maar ook duurzaamheid en efficiëntie voor jouw dagelijkse ondernemersuitdagingen.

Groen rijden, slim ondernemen:

elektrisch & milieuvriendelijk

Onze werkbus is niet zomaar een bedrijfsvoertuig; het is jouw groene sleutel tot succes. Met nul-emissie en een elektrisch aandrijfsysteem draagt jouw onderneming bij aan een duurzamere toekomst. Profiteer niet alleen van lagere operationele kosten, maar toon ook jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ieder merk direct uit voorraad leverbaar,

volledig ingericht voor ieders professie

De Werkbus is niet alleen krachtig, maar ook volledig uitgerust met alle benodigdheden voor jouw vakgebied. Of je nu een bouwvakker, installateur, of een andere vakman bent, onze werkbus is ontworpen om aan al jouw professionele behoeften te voldoen. Efficiënt ingericht, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw werk.

Gratis C-Rijbewijs voor zzp’ers!*

Bij Werkbus.com en Werkbus.nu begrijpen we dat mobiliteit essentieel is voor jouw onderneming. Daarom willen we het extra benadrukken: bij aanschaf van onze elektrische Werkbus ontvang jij als ZZP’er het benodigde C-Rijbewijs helemaal gratis*! Bereid je voor op grenzeloze mogelijkheden en neem de controle over jouw onderneming met de juiste rijbevoegdheid.

Beleef de Toekomst van Ondernemen

Wacht niet langer! Ontdek de elektrische Werkbus en ervaar een revolutie in mobiliteit en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefrit en laat de toekomst van ondernemen beginnen.

* Vraag naar de voorwaarden via onderstaand reactieformulier.

 

Informatieaanvraag & actievoorwaarden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Telefoon
Whatsapp
Bezoekadres, op afspraak

Frambozenweg 1

2321 KA Leiden

Vestigingsadres

St. Antoniusstraat 24

5144AD Waalwijk

KVK: 91538483

Btw-nr: NL865688266