Telefoon
Whatsapp

Een professioneel ingerichte werkbus voor iedere professional, dat is waar wij in geloven.

Op de pagina’s van werkbus.com bieden wij een uitgebreide selectie van bedrijfswangeninrichtingen aan, volledig op maat gemaakt naar de wensen van elke vakman en vakvrouw. Onze inrichtingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit diverse vakgebieden. Of je nu aannemer, glaszetter, hovenier, schilder, of een andere specialist bent, wij staan voor je klaar om jouw werkplaats op wielen te creëren en je volledig te ontzorgen.

Wij begrijpen dat de behoeften van elke professional verschillen. Daarom bieden wij een scala aan opties, van basisinrichtingen tot aan de kleinste details zoals boutjes en moertjes, om aan al jouw eisen te voldoen. Of je nu een geheel nieuwe bedrijfswagen wilt aanschaffen of jouw bestaande bus wilt uitrusten, en of je nu kiest voor een eenmalige betaling, financieren in drie delen, of een vast maandelijks bedrag wilt, wij passen ons aan jouw wensen aan.

Maar dat is niet alles! Als je naast de inrichting ook op zoek bent naar de perfecte bedrijfswagen, zijn we er ook om je te helpen. Op werkbus.nu hebben we altijd een uitgebreid assortiment van alle merken bedrijfswagens, zowel nieuw als jong gebruikt, direct uit voorraad leverbaar. Staat jouw gewenste bus niet tussen ons aanbod? Laat het ons weten, en wij zullen ons uiterste best doen om deze speciaal voor jou te vinden.

Bij werkbus.com geloven we in flexibiliteit en keuzevrijheid. Daarom bieden we diverse financieringsmogelijkheden aan, waaronder Full Operationeel Lease, Financial Lease en Shortlease, om ervoor te zorgen dat je snel de beschikking hebt over de ideale werkbus voor jouw vak. Wat je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar om jouw professionele mobiliteitswensen te vervullen. We streven ernaar om je niet alleen te voorzien van de perfecte inrichting, maar ook van de juiste bedrijfswagen, op de manier die het beste bij jou en jouw bedrijf past.

 

Inbegrepen opties

Z Bestickering inbegrepen Z Sortimo SR5 inrichting inbegrepen
Z Sidebars inbegrepen Z Extra sloten laadruimte inbegrepen
Z Volledig tussenschot inbegrepen Z LED verl. laadruimte inbegrepen
Z Trekhaak inbegrepen Z Imperiaal inbegrepen
Z Inbouw en installatie inbegrepen Z Bosch gereedschapsset optioneel

Totale investering Bezorgersbus inrichting:

Directe aankoop: Betaling in 3 maandtermijnen: Betaling per maand:

€9.700,-

€ 3.233,-

€141,-

Ontvang een prijs indicatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Telefoon
Whatsapp
Bezoekadres, op afspraak

Frambozenweg 1

2321 KA Leiden

Vestigingsadres

St. Antoniusstraat 24

5144AD Waalwijk

KVK: 91538483

Btw-nr: NL865688266